De Kracht van Gedachtenmanipulatie

Hoogsensitief persoon

Ondanks de verwarring en de misvattingen die er bestaan over wat wordt gedefinieerd als een hooggevoelig persoon, zijn mensen bewust aan het kijken. Met name de New Age gemeenschap waar een misverstand bestaat over wie “op” en “wie” is, is zeer geïnteresseerd geraakt in wat verborgen is in de rijke microkosmos van het menselijk lichaam die de chakra’s wordt genoemd. Dus, wat is het? Kun je het anders definiëren? In ieder geval, wat is het echt, want er is een man die het je kan vertellen.

Iemand die hoog gevoelig is, wordt aangeraakt door metalen zaden die verband houden met moderner onderzoek naar chakra’s en chakra’s zelf. Dit materiaal is in de vorm van een soort zaad-achtig pamflet dat u kunt hebben of u kunt dergelijk zaad voor een kleine prijs laten vermeerderen. Het is gewoon het product van levend bewustzijn en is heel natuurlijk in de zin van de natuur en het menselijk lichaam. Het brengt vrede en harmonie in ons leven. Het is een hoogwaardige vorm van recycling.

Dit stuk materiaal wordt gecreëerd als rommel die ruimte inneemt en onschadelijk trilt in de technici omgeving in een lichaam. Deze voegen zich bij de opbouw van materiaal dat in die structuur in een soort slot en sleutel filosofie van het onderwerp wordt ingezet en het kan op geselecteerde plaatsen aan iemand worden geleverd. Wees er zeker van dat u zich verhoudt tot wat het werkelijk voorstelt. Je hoeft geen astroloog te zijn om te begrijpen wat ik zeg. Dus laten we beginnen.

Een persoon is iemand die gevoelig en bewust is, gewoonlijk vijf of zes jaar oud. Op het moment van dit schrijven wordt aangenomen dat hij in de westerse wereld in de middelste leeftijdsgroep ligt. Deze leeftijdsgroep wordt geïllustreerd door de woorden middelste kind. Een persoon met een lotsbestemming in de middelste leeftijd is een gevoelig dominant persoon. De geschenken van God (de schepper) die zo’n geest koestert, worden beschreven als de goudmijn van oneindige substantie die “bewustzijn” wordt genoemd. Iemand die met een dergelijke rijkdom is opgescheept, zal de basis leggen om tot grote hoogte te groeien. Wanneer zo iemand klaar is voor de aarde, zal deze nieuwe rijkdom tot hem komen. Het succes en het falen van een mens in het leven staat in direct verband met zijn of haar eigen individuele vermogen om de “bewustzijnsgoudmijn” aan te trekken en te accumuleren.

Het zijn deze waarden die de bovengenoemde gave van de geest ons heeft geopenbaard. Wanneer dit geschenk van de denkgeest in het ego aan het vloeien is, wordt de stroom van overvloed, rijkdom en voorspoed verlamd om de stroom van dat spirituele zaad te stoppen. Het negatieve hoogtepunt van wat gedacht wordt als een onvermogen om al deze kostbare Geestelijke stenen in de denkgeest vast te houden, is meestal de macht over geld, het vermogen om status te bereiken en de meeste tijd worden je relaties vernietigd.

Het is bekend dat God ons dit geschenk van de geest heeft gegeven, zodat wij vrij kunnen zijn om onze verlangens na te jagen. Het is zo dat we onszelf kunnen ontwikkelen tot de volheid van het Godwezen. Als dat gebeurt, zijn we in staat om alles wat we verlangen in deze driedimensionale wereld te manifesteren. Het programma van transformatie in de geest, dat de ware manifestatie is van de spirituele goudmijn, is de uitweg naar een zoete, vrije en bevrijde veelheid van leven. Je kunt het leven hebben dat je wenst. Je hebt niets anders nodig om die staat van zijn te bereiken.

Het is bekend dat onze geest is toegerust om te werken in de hoge frequenties van de bewuste en onbewuste geest. Samen geven deze geestestoestanden ons de deugden van positieve elektromagnetische trillingen die de bèta-, alfa- en theta-frequenties worden genoemd. Wanneer we de geest gebruiken in de alfa positieve frequentie staat zijn we in staat om meer dingen (ulentiteiten) in ons leven te manifesteren. Wanneer we de geest gebruiken in de beta positieve frequentie staat manifesteren we gewenste dingen en zijn in de theta frequentie staat zijn we in staat om verlangens te manifesteren zonder het te bereiken.

Lees meer

Hoogsensitief persoon