Het centrale onderscheid voor bewuste coaching is

Bewustzijnscoach

Het centrale onderscheid voor bewustzijns coaching is dat het spreekt tot elk individu, die op een bepaald niveau een co-coach is. Het coaching proces is gecentreerd op “jou”. Het richt zich op mijn kijk op de Engagement Directeur van u. U wilt meer rust in uw leven en bent bereid om positieve persoonlijke en organisatorische veranderingen door te voeren. (Om in staat te zijn en uw persoonlijke work-out te ondersteunen zal ik u aanmoedigen om uw meest behoeftige zelf elke week een uur of zo te geven om voor uzelf te zorgen en van uzelf te houden). Voor coaching wordt elk van mijn cliënten geconfronteerd met, gaat om met, en daagt uit op zijn eigen persoonlijke niveau. Dit helpt de kloof te overbruggen, om zo te zeggen. De coaching is op maat gemaakt voor elke cliënt.

Dus wat zegt ELKE coach 400 en 500 Vragen die zich richten op wat je “niet weet” dat je niet weet? Nou, nu komen we ergens met dit. De primaire verantwoordelijkheid van je coaching is om je “Onvoorwaardelijke” steun te geven om de gezondste, liefdevolste en meest vreugdevolle “jij” te worden. De focus van de coaching ligt op jou, je leven, je huidige plek, je gedachten en overtuigingen. Jouw “Onvoorwaardelijke Verbintenis” gaat over “mij” en een belofte om te doen wat nodig is voor de volgende 90 dagen, (je volgende 28 dagen is je aanpassingsperiode) om meer “jou” te zijn.

Dus wat betekent dit? Het betekent dat als je wilt kijken, je bij jezelf moet inchecken. Met een coach die je werkboeken, gidsen en hulpmiddelen geeft kun je een aantal “innerlijke antwoorden” vinden die ik graag met je wil delen. Je kunt dit gebruiken als? Je persoonlijke “psychologische” database. Je kunt deze “kloof” gebruiken als ondersteuning voor je leven, lichaam en ziel. Voor de komende 28 dagen zullen jullie deze “kloof” gebruiken om de drie belangrijkste gebieden voor ieder van jullie aan te pakken.

1. Je kunt dit doen koester je genezingscentrum; bouw je weg naar een gezond lichaam.

2. Als u meer “filt” in uw lichaam wilt, kunt u dit toevoegen, voor uw gezondheid en de verbetering van het lichaam.

3. Als u een gemakkelijker en gelukkiger leven wilt, vergeet dan niet dit in te voegen.

Het is belangrijk te onthouden dat het niet alleen uiterst belangrijk is je bewust te “zijn” van je lichaam en je gevoelens, maar dat het ook belangrijk is je bewust te worden van hoe je gevoelens je lichaam beïnvloeden en hoe je innerlijke zijn je lichaam beïnvloedt. Het is een ongelooflijk proces voor zelfzorg. Onthoud de geheimen voor het leven van je eigen gezonde zelf-voedende stijl: ZELFBEWUSTZIJN, ZELFJU ontbering rechtop, ZELFVERZEKERING, ZELFINITIATIE, ZELFHYPNOSE,  ZELFWERKZAAMHEID, ZELFKASTIJDIN.

De drie primaire gebieden waarom bewuste coaching essentieel is voor jou en voor jou:

1. Uw persoonlijke groei en hernieuwd gevoel van betekenis.

2. Relatieverbetering bij naaste gelijken of partner(s)

3. Het evenwicht tussen lichaam, geest en emoties

Door gebruik te maken van “het James Amendement” in je leven, zul je:

1) opgeloste gevoelens die nauwkeurigheid hebben die te maken hebben met het heden,

2) bevrijd van oude gewoonten die met een verleden te maken hadden, en

3) de goedkeuring van nieuwe procedures die weldra een nieuwe manier van beleven en leven zullen worden. Wanneer je je van tevoren voorbereidt, wordt de cyclus van “BE-DO-HAVE” in gang gezet, zodat je kunt bouwen aan je nieuwe pad. Dit is je nieuwe “hypnotische zelf” die het “DOEN” facet van mens-zijn ervaart. Weet je nog hoe het “ZIJN” aspect van “GAAN” zo geweldig voelt? Je kunt er nu voor kiezen, om dat gevoel af te sluiten, en te verschuiven naar het “GO” gedeelte van jou dat je lichaam en geest leidt, en altijd je keuze “HEBT”.

Lees meer

Life coach