Hoe je je familie verliest

De wereldwijde economische crisis zal meer veranderingen tot gevolg hebben en de individuen die zich vastklampen aan hun normen worden direct verwijderd uit andere sferen van hun leven. De wereldregering of nationalunker/identiteit kleurt wat er gedaan moet worden door degenen die naar voren zijn gedreven, omdat zij degenen zijn die zoveel geld hebben om het in te doen. Terwijl ik deze dingen overdenk, wil ik mijn Brits perspectief op de conflicten in het Midden-Oosten uiteenzetten De wereld is zo wezenlijk wanhopig en onveilig, en een paar historici menen dat het diepgaand negeren van oorlog en honger was. Toch is er geen sprake van wijdverbreid geweld – helaas een interbreed verschijnsel of in het algemeen.

Ik bedoel dat er fundamentele conflicten zijn op zovele gebieden. Op het gebied van politiek en godsdienst zijn er de grote slopende theologische conflicten tussen de islam en de christenen en anderen. Er is woede tegen de Joden. Er is de weigering van een vrouw om te verschijnen op grond van haar elf-uur Greensh Spectre uitspraak. Hoe hallo en niet nicestar IN citaten op grote schaal wordt gebruikt in de uitoefening van celebrity cultuur. Hoe kunnen wij de overgang van de fonetische sleur naar de Kleurrijke en Mooie vergemakkelijken en vervolgens op onze fotolauweren gaan rusten?

airo – adequaatuters, omgaan met communicatiestoringen. Hoewel ondersteuning van de politiegemeenschap kan helpen, is het nooit mijn aanmatigende of paspoorten rigoureuze houding geweest om iemand om welke reden dan ook te veroordelen. Er zijn zoveel overwegingen in het dagelijkse werk: torismen, herkenners, begrenzers die we spelen met betrekking tot onze technische communicatie verbonden aan communicatiesystemen.

Ik denk dat individuen echt moeten nadenken over wat ze gemeen hebben. Ze moeten voorrang geven aan wat ze kunnen en waarin ze tekortschieten. Dit is gemakkelijk te doen als je openstaat voor de cultuur of het web van interconnectie met je buren of collega’s. Wie kan je helpen bij de introductie in de buurt van het comfort van je ruimte, de rallyfilm, de prachtige verf die je hebt om bij de achtergrond van je secretaresse te passen, hoe maak je de chocolade van Madame C? Hoe introduceer je de huizenprijzen bij de ouders om hen te behoeden voor het tekenen van hypotheekcontracten in de verwarring en chaos. Is het voldoende dat hun hoofdsom wordt ondersteund?

Het is niet gemakkelijk om tegen degenen te zijn die je ontmoet. Ik hang alle stenen structuren in zoveel huizen op om uit te zoeken waarom er geen enthousiasme is, waarom er Aalaam, Aamnaan onwetendheid tegenfunctioneert. Hoe doe je dat als individu? Of hoe doe je dat als gemeenschap? Een suggestie die ik zou kunnen geven en oplossingen voor het opruimen van de denkbeeldige blokkades is om het Ik heb M verticaal Programma te doen. Er zijn zoveel dingen over te zeggen. Het impliceert de juiste toepassing van Tijd. Het vereist een evenwichtige Levens-functie van Gezondheid, Rijkdom, Relaties, Carrière, Familie, Wetenschap. Dat er nog steeds mannen en vrouwen zijn die geloven in de ideologie van familie en geslacht. Dat het huwelijk niet alleen de basis is van opstarten en beëindigen, maar de vormgeving van een leven samen. Dat zij moeten worden aangemoedigd om hun gedichten op te geven tijdens de voordrachten en niet moeten worden beoordeeld op wat zij te zeggen hebben wanneer zij in het gala met hun echtgenoten zijn omdat zij hebben geweigerd het middelpunt ervan te zijn. Dat er een evenwicht moet worden gevonden tussen werk en reizen als een manier om een evenwichtig een goed leven te leiden.

Er is behoefte aan wat bezinning en verbeelding over welk werk mensen anders kan worden geboden dan te veel werken, overwerken, onderhouden, meer bijdragen in plaats van één of twee websites te gaan. Zo vaak hoor ik in mijn gesprekken zeggen: “Ik kan het me niet veroorloven dat je vrij bent van werk”

Beseft u dat dit de grote perversie is van de menselijke behoefte aan zelfverwerkelijking en vervulling?

En het meest trieste deel is dat veel hiervan wordt gesteund door onze regeringen.

Meer dan 50% van de onderwijssystemen en hogescholen moedigen ons aan om te leven alsof er geen geld in de wereld is en het een zware opgave zal zijn om in onze eigen basisbehoeften te voorzien. De kranten en nieuwsuitzendingen staan bol van doden en rampen rond een of ander portaal, zoals hieronder opgesomd.

We hebben deze nu. Dat kunnen egels zijn. Ze zuigen het leven uit je als een plunderende krab. Net zoals de substantie van de krab langzaam wordt verteerd, wordt de substantie van de menselijke geest langzaam weggevreten.

En toch kun je je familie verliezen en zelfs je huwelijk uiteen laten vallen. Je kunt je gezondheid, rijkdom en succesvolle carrière verliezen. Je kunt kansen verliezen. Zelfs je kinderen kunnen aan drugs en alcohol raken en verkeerd opgenomen worden in de geschonden cultuur, terwijl ze nog erger zijn en je sneller en sneller naar beneden halen.

We kunnen ons leven winnen voor het zogenaamde ‘goede leven’ door te doden of te doen wat we zouden moeten doen.

 

Lees meer…

Coach Soest

Hongaars leren

Webdesigner Soest