Laser ontharing behandeling

Permanente make up Eindhoven

Een cosmetisch kunstenaar brengt permanente make-up aan op het gezicht van een persoon door het pigment daar te tatoeëren. Het pigment gaat er niet uit, is niet afwasbaar en vervaagt niet. De procedure duurt 10 tot 20 jaar. Mensen met lichter haar en een donkerdere huid kunnen permanente make-up gebruiken. getemperde permanente make-up Tijdelijke make-up kan worden aangebracht met pigmenten, die de huid lichter of donkerder maken. De gebruikte pigmenten zijn gemakkelijk te verwijderen. Het voordeel is dat het pigment gemakkelijk te verwijderen is; ook is het niet zo duurzaam als permanente make-up.

Sommige tijdelijke make-up Typische voorbeelden:  Crunch-ons* ContourCreatures* Explousse* POISON* Q-switched Diode Laser Q-Switched Diode Laser Een 2Abliodes Q-Switched laser heeft de mogelijkheid om de lichtbundels in tweeën te splitsen en zo elk haartje afzonderlijk te behandelen. De behandelingstijd is zeer kort. Sommige klinieken rekenen voor een totaal van 3 tot 5 behandelingen. Lees meer over Q-Switched laser ontharing Tatoeage/Permanente make-up Er zijn bepaalde omstandigheden die deze procedure riskant maken. Het huidtype, de vaardigheid van de tatoeëerder, de gebruikte apparatuur en een gebrek aan medisch ingrijpen kunnen mensen in gevaar brengen. Als u besluit voor deze behandeling te gaan, lees dan verder! Zonnebank Moeder – Overmatig zonnen kan het risico verhogen. Looien zonder overmatige blootstelling aan de zon is ook een factor.

Voorgeschiedenis van melanoom – voorgeschiedenis van huidkanker en bestraling voor huidkanker kunnen het risico verhogen. Zwangerschap – Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, kunnen risico lopen door aantasting van de schildklier en de tubulacenta. Deze kunnen overmatige bloedingen en blauwe plekken veroorzaken. Ongezonde levensstijl – een ongezonde levensstijl zoals roken kan het risico verhogen. Lichaamsbeweging en dieet zijn onschadelijk en bevorderlijk voor een goede gezondheid. Psoriasis – Stress en spanning zijn even schadelijk voor de huid als roken.

Eczeem – jeuk, rode uitslag en droge huid zijn veel voorkomende symptomen van eczeem.   Rosacea – Deze huidaandoening bestaat uit rode bultjes en een rode kleine ontsteking. Allergieën – overlapping van skicanon en allergieën kan genoeg problemen opleveren om de behandeling te beïnvloeden en te verhinderen. Uitdroging – Als u niet genoeg water drinkt, kan uw huid uitdrogen en voelt u zich niet lekker.  Bevredigende Methoden – Laserbehandeling en elektrolyse zijn sterk aanbevolen manieren om gezichtshaar te verwijderen. Vermijden van methoden die de huid kunnen irriteren – De verwijderingscrème, lotions of gels die u gebruikt, mogen de huid niet irriteren.

Als de bovenstaande voorwaarden van toepassing zijn, onderga de behandeling dan niet. Uw huid is veilig als u ontharingsbehandelingen vermijdt of ze laat harsen. Als u moet harsen, laat het dan doen door een professional of u kunt het zelf doen. Na de behandeling zal de professional die u de behandeling heeft gegeven, uw huid behandelen en u de nodige medicatie geven. Hij zal u eventueel ijskompressen of andere medicijnen geven om de huid te ontspannen. Als de aandoening niet ernstig is, zal hij u aanraden de bestanddelen van het preparaat zelf aan te brengen.

Ten slotte zal hij u aanraden om uzelf niet bloot te stellen aan de zon. Wanneer de huid namelijk aan de zon wordt blootgesteld, gaan de zweetklieren een hormoon afscheiden dat dihydrotestosteron wordt genoemd en dat de overmatige haargroei in de hand kan werken. De beste resultaten van de laser ontharing behandeling worden bereikt bij mensen met een lichte huid en donker haar, echter, er zijn behandelingen die beschikbaar zijn voor mensen met donker haar. De kosten van laserontharing kunnen als duur worden beschouwd, maar op lange termijn kan het als economisch worden beschouwd omdat u veel geld zult besparen dat u anders zou uitgeven aan voortdurende medische behandelingen voor ontharing.

Lees meer

Wenkbrauwen