Persoonlijk leiderschap leidt tot persoonlijk succes

Persoonlijk leiderschap Utrecht

wapens, drugs en soldaten in het nieuws

Terwijl de meesten van ons weten dat iemand een ex-bajesklant of een prostituee is, heb ik nog nooit een atleet ontmoet die zo specifiek was over dat soort baan. In feite hebben de meesten nooit een baan gehad. In plaats daarvan zijn ze er trots op dat ze anderen in een groep kunnen motiveren of leiden.

Een paar jaar geleden keek ik naar een zeer populaire film op kabel-tv. De personages waren een ha Eindeloze stroom van onberispelijk uitziende persoonlijkheden type zodat je hun voeten wilde kussen. Terwijl de personages geen geld hadden, keken sommigen op hen neer omdat ze geen geld hadden en wezen erop dat het leuk zou zijn geweest om langs te komen, hoewel dat niet iets is wat regelmatig gebeurt. Toen ik een kind was had geen van je vrienden geld en ik had niet de behoefte om naar plaatsen te gaan waar ik heen moest om te overleven. Ik bekeek de film, kocht hem en ging naar een paar films en kwam thuis om hem nog eens te bekijken. Rond deze tijd raakte iets wat ik nooit serieus had genomen mijn denken en dus zijn en leven ervaring. Ik liep naar mijn busje met de plastic zak erin en haalde een grote doos snoep. Op dat moment maakte het snoep me zo kwaad op mijn moeder dat ik maaltijden oversloeg en snoep at alsof er geen morgen was.

Als ik er nu aan denk, moet ik ineenkrimpen. Ik zal nooit vergeten hoe slecht mijn moeder reageerde.

Welnu, ik heb sindsdien nagedacht over de reactie van mijn ouders als ik iets krijg wat ik niet nodig heb. Degenen die een helpende hand nodig hebben, hebben weigeringen nodig en als er een leraar in de zaal is voor persoonlijke leiderschapstraining, laat hem dan tegen je zeggen: “Mag ik dit alsjeblieft hebben?” Misschien is er wel iemand die u zelfs een snoepwikkeltje wil geven, zodat u zich hiermee kunt vermaken. Het is de aard van deze dingen, het is slechts een voorbeeld voor hen die niet kunnen opsommen of zich kunnen voorstellen wanneer, waar, wat en hoe je precies krijgt wat je wilt in het leven. We leven in het land van verlangen en concurrentie. Ik lees en praat met veel van mijn cliĆ«nten die leven in het land van Vsmartz. In maten grote vraagstukken en locaties die populair zijn in de auto-industrie.

In het land van Vsmartz is de schijnbare aanval op Apple door sommigen onzichtbaar.

Als u ergens in de buurt van een bibliotheek of een verzameling koffiehuizen woont, hebt u er misschien wel eens een met deksels aan anderen gegeven. Of je hebt ze misschien op scholen rondgegeven en in fastfoodrestaurants voor werknemers gewerkt. In het land van Vsmartz denken en handelen mensen oneerlijk ten opzichte van anderen die denken dat zij niets waard zijn en waarom zou jij? In het land van Vsmartz mag iedereen nemen wat je wilt en het maakt niet uit dat het tegen je natuurlijke verlangens van heelheid ingaat. Mensen denken meestal dat ik zeg dat je mensen van hun lekkers moet beroven en denken dat ik zeg dat dit goed is en dat je iets voor jezelf en je kinderen moet mogen nemen. Wat ik zeg is dat je het kunt leren.

Waarom jezelf? Waarom alle anderen? Op dit moment in het “land van Vsmartz”, zijn onze keuzes om tegen de wensen van zovelen in te gaan of voor het welzijn van zovelen. Je kunt het een of het ander kiezen. Zelfs in het verleden heeft de mens geprobeerd te beslissen voor het welzijn van het individu en zijn familie, zonder rekening te houden met de sociale gevolgen die zich voordoen op de planeet en haar bewoners. Aan de ene kant zouden we de wereld ten goede kunnen veranderen. Aan de ene kant zouden we meer mensen in het koninkrijk van God kunnen brengen. Hoe vaak heb je niet geprobeerd om de wereld te veranderen?

Lees meer

Loopbaan coach

Persoonlijk leiderschap