Tandverzorging

Angsttandarts Rotterdam

De angsttandarts biedt verschillende soorten tanden bleken, maar er is een standaard prijs voor elke soort. Er zijn ook variaties in de behandeling. Verschillende procedures zullen verschillende kosten met zich meebrengen. Het kan ook variëren tussen salons en kuuroorden. Enkele van de basistypes van tanden bleken zijn: Een whitening sessie kan kosten $ 300 tot $ 750. Een lade worden gewit kan ook kosten $ 300 tot $ 750. Een thuis te maken lade kan tussen de $ 100 en $ 250 kosten.

Thuis tanden bleken: Tanden bleken in de vorm van een spray-on kan worden gedaan. Het heeft een snelle trekker die op de tanden wordt gespoten. Het duurt niet lang om uit te voeren. Wel moet het kleverige watje worden afgeveegd. Daarna moet de patiënt een douche nemen. De volgende stap is het polymeriseren van de gel. De gel komt in de ruimtes tussen de tanden. Het komt in de mond en helpt bij het reinigen van de tanden.

Spray-on tandbleekmiddel: Deze bevatten een ceramide peroxide-achtige stof en kunnen ook andere tand blekende bestanddelen bevatten. De gel wordt als een lotion in de mond aangebracht. Daarna wordt de mond met water bevochtigd. Er kan ook enige vergroting van het tandvlees optreden. De oplossing die zo door de tanden wordt opgenomen, wordt in de bloedstroom opgenomen en het gedecafeïneerde zal als speeksel vrijkomen. Het resterende deel van de tandbleekgel wordt als mondspoeling verkocht.

vrije tandenbleek gel: Dit is echt uniek. Het is formaldehyde vrij en vrij. Het is bereid uit genetisch gepatenteerde peptiden die het glazuur van de tanden beschermen tegen afslijten. Methyl-, butje- en Monets Mycene worden op de tanden aangebracht om een laagje rond de buitenkant van de tanden te vormen. Deze verbeterde cosmetische conditie verbetert het uiterlijk van de tanden, elimineert koffie- en theevlekken en verwijdert marker  die jarenlang in de tanden zijn achtergebleven. Het resultaat is een groter zelfvertrouwen van de gebruiker en ook een betere mondgezondheid.

Lichaamstandenborstel: Het is een 100% natuurlijk apparaat dat is ontworpen om de diepe vlekken in de tanden te reinigen. De Divisief Body tandenborstel, die een favoriet is onder veel patiënten, faalt niet om die vlekken keer op keer te reinigen. De fysieke handeling van het poetsen heeft een geest-lichaam-voedende belonende kwaliteit.

Acupunctuur/N acupunctuur: Acupunctuur is elke handeling die extra bloedtoevoer naar de weefsels van het lichaam activeert. Dit kan een poging zijn om het verouderingsproces te vertragen of uit te stellen of om stress en angst weg te nemen. Er zijn verschillende soorten acupunctuur die in het dagelijks leven kunnen worden gebruikt. Het meridiaan stelsel fungeert als een poort naar de borst, de maag, de nieren en andere delen van het lichaam. Verschillende andere behandelingen worden uitgevoerd met verschillende andere organen van het lichaam via de meridiaan. Daarom is het belangrijk om de mogelijkheid te begrijpen alvorens voor acupunctuur te kiezen.

Andere culturen: In sommige andere culturen is het bleken van tanden de praktijk van het koelen samengesteld uit in een vaas gestoken of anderszins op zijn plaats gehouden om tussen de tanden te drogen. Dit systeem is verkieslijker dan het vroegere systeem van het bewaren van de na-huid van de patiënt. Het in een vaas of wikkel steken wordt gedaan gedurende 20 minuten, dat is de periode van het leven van een gemiddeld persoon. Het afkoelen wordt daarna gevolgd door het plaatsen in een zichtbare houder aan één kant van de mond.

Populaire cultuur: Tanden bleken is het witter maken van de bevlekte tanden door middel van het aanbrengen van een kapje met witmakers in de vorm van een kroon, waarbij een vakbekwame technicus een gel of crème op de tanden aanbrengt om de oppervlakteverkleuring te verwijderen. Aan de andere kant zijn er ook alternatieve tandbleekbehandelingen beschikbaar. Deze omvatten het bleken met wit makende gel of de procedure van het dragen van een op maat gemaakte mondbleeksticker.

Lees meer:
Mondhygienist Rotterdam