de voordelen van magnesium

Free Gratis stockfoto met behandeling, binnen, binnenshuis Stock Photo

Natuurgenezers zoals ikzelf hebben meestal een goede kennis van homeopathische behandelmethoden. Ik stel meestal voor om een ​​patiënt uit te nodigen voor wekelijkse sessies, wat de nadruk legt op een positievere benadering van je eigen lichaam en je helpt om je initiatief terug te krijgen.

Ik raad je meestal aan om wat vezels aan je ontbijtgranen toe te voegen. Dit helpt bij het elimineren van cholecystitis (ontsteking van de galblaas), lactose-intolerantie, constipatie, diarree en geelzucht. Mijn patiënten hebben een significante vermindering ervaren van gasvorming, een opgeblazen gevoel, buikpijn, buikkrampen, diarree, indigestie, winderigheid, slapeloosheid, vrouwencluster, libido en seksuele disfunctie. Verschillende van mijn patiënten hebben hun gebruik van laxeermiddelen sterk kunnen verminderen. Ik stel ook voor om de dosis medicijnen die worden ingenomen af ​​te bouwen voor het geval mijn aanbevelingen voor een verandering in dieet en levensstijl niet effectief zijn. Anderen neigen naar mijn suggesties voor een dubbele puntreiniging. Samen creëren we een complementaire mix van therapie.

Mijn probleem is altijd geweest om de juiste stroom van elektrolyten door mijn lichaam te behouden. Een van mijn patiënten heeft cerroe (slechte afscheiding van slijm) en heeft chronisch lage niveaus van magnesium, calcium en kalium. Ik implementeerde onmiddellijk lekkende kamertherapie bij al mijn patiënten, waarbij ik kamers gebruikte die van elkaar gescheiden waren. Dit hielp drastisch om de hoeveelheid slijm die elke dag werd afgevoerd te verminderen. Er waren veel minder complicaties en een grotere therapietrouw.

Magnesium is essentieel voor verschillende functies van het lichaam. Het meest opvallende is de productie van Gelukkig magnesium verbetert ook de immuniteit, waardoor de frequentie van infecties wordt verminderd. Magnesium wordt voornamelijk opgeslagen in de botten, maar ook in de spieren en zenuwen. Het doel is om een ​​correcte elektrische lading door de spieren, zenuwen en hersenen te behouden. Wanneer er lage Magnebaliet-niveaus zijn, is er een lage elektrolytontlading. Dat is misschien de reden waarom magnesium vaak een onafhankelijke factor is met betrekking tot het onderhoud en de ernst van het syndroom van Cushing. Magnesium is een belangrijk onderdeel van Glycoproteïnen. Er is een verband tussen verhoogde magnesiumspiegels en lage activiteit van glycoproteïnen. Er is ook aangetoond dat spierkrampen, lage bloeddruk, medulla oblongata (gelegen op de plaats van binnenkomst) en lage oestrogenen en progestagenen geassocieerd zijn met magnesiumtekort. Vata (ior-apoda) is een diagnostisch teken van een laag magnesiumgehalte.

Er wordt ook aangenomen dat magnesium kan worden gebruikt bij de behandeling van chronisch vermoeidheidssyndroom, artralgie, hypothyreoïdie en coronaire hartziekte.

Van eiwitten (overblijvende opgeloste stoffen) wordt ook aangenomen dat ze worden beïnvloed door de magnesiumstatus, wat een uiting kan zijn van de beschermende effecten van magnesium. Van magnesium wordt aangenomen dat het de balans van protease-1- en protease-2-activiteiten beïnvloedt. Er wordt aangenomen dat lage niveaus van magnesium geassocieerd zijn met lage niveaus van protease-1 en hoge niveaus van protease-2.

Er wordt ook aangenomen dat magnesium de balans van de protease-1- en protease-2-activiteiten via twee mechanismen kan beïnvloeden. Ten eerste kan Magnesium de synthese van protease-1 en protease-2A bevorderen; dit kan remmend werken en heeft gevolgen voor personen met type 1-diabetes. ten tweede is magnesium nodig voor de deactivering van protease-1 en protease-2A; dit kan stimulerend werken en gunstige effecten hebben bij de behandeling van verschillende ziekten.

Aanvullend magnesium heeft op drie verschillende manieren effecten op het lichaam. Ten eerste zal het helpen om een ​​gezond ionisch calciumgehalte te behouden. Er was een verband tussen een laag magnesiumgehalte en een lage calciumconcentratie in het lichaam. Bovendien was er een verband tussen een laag magnesiumgehalte en een hoog calciumgehalte. Magnesium kan ook helpen om de bloeddruk te verlagen. Bovendien wordt aangenomen dat magnesiumspiegels de mate van atherosclerose (een aandoening waarbij zich harde plaques vormen in uw slagaderwanden) nadelig kunnen beïnvloeden.

Er waren resultaten die aantoonden dat het gebruik van magnesium als voedingssupplement het ontstaan ​​van hart- en vaatziekten en hart- en vaatziekten kan vertragen. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat het gebruik van magnesium als voedingssupplement het ontstaan ​​van hart- en vaatziekten en hart- en vaatziekten kan vertragen en een gezonde bloeddruk kan behouden. De omvang van deze voordelen moet nog worden uitgewerkt. onderzoeker is van mening dat verder onderzoek en klinische proeven zullen worden uitgevoerd om deze theorie te bewijzen.