Verbonden ademhaling

Ademcoach

De aangesloten ademhaling is het proces van ademen vanuit het middenrif. Bij aangesloten ademhaling wordt het grootste deel van de lucht via de borstkas naar het middenrif gebracht. Hierdoor kan de adem door de nek en in de buikholte stromen. Bij een aangesloten ademhaling gaat het lichaam omhoog in plaats van mee te bewegen met het omlaag gaan van de borstkas. Het diafragma is beperkt tot slechts een klein gebied onder de navel. Deze beperkte plaats van het middenrif is er de oorzaak van dat emoties de energiestroom van het lichaam onderdrukken en blokkeren.

Om verbonden (Adem) coaching of natuurlijke ademhaling te doen, ademen we lucht in door de navel, dan expanderen we de borst om het hele lichaam te vullen. Het uitzetten van de borstkas zorgt ervoor dat het middenrif het buikgebied kan vullen, waardoor de energie gemakkelijk en volledig in het lichaam kan stromen. Het is natuurlijk om de lepel in de vingers te houden. De lepel is volledig verbonden met het lichaam. Deze natuurlijke verbinding stelt ons in staat vele diepe werkfuncties uit te voeren, zoals telefoneren, presentaties geven of spreken voor een publiek. Vier afzonderlijke therapeutische mechanismen kunnen met de hersenen worden verbonden. Deze creëren een verbinding tussen emoties, reacties, fysieke toestand en mentale motoriek.

Sene-licentie organisatie, die het hele lichaam en de functies van elk orgaan organiseert, is volledig verbonden met het lichaam, de geest en het hele lichaam. Het maakt communicatie mogelijk tussen de gedachtepatronen en de fysiologische functies van de hersenen. Dit is waar kalme energie vandaan komt. Het maakt het mogelijk dat gedachte en actie elkaar ontmoeten bij het onbewuste te besturen. Elke snijwond is een litteken; het werkt als een herinnering aan het hele lichaam. Net als het genezen van een litteken, moeten we op het genezingspad stappen en die extra tijd nemen om het litteken te laten genezen. Het voorkomt pijn en het afsnijden van de energie- en informatiestroom die essentieel is voor het creëren van een gezond en heel lichaam. Het litteken geneest in de loop van de tijd. Het is een proces met een reeks van operaties. Het litteken moet het litteken vervangen en niet verbergen omdat het onrein is geworden.

Adem coaching is een integraal onderdeel van de genezingscyclus van het lichaam. Het stelt de geest, het lichaam en de emotionele toestand in staat elkaar te ontmoeten achter de sluier van bewustzijn. Het geeft het individu de kracht en de verantwoordelijkheid om een gezond en heel lichaam te creëren. Adem coaching kan gebruikt worden om gaten in het lichaam te dichten of om een litteken van een abces te laten herstellen. Verbonden ademhaling kan een leidraad zijn voor littekens die genezing nodig hebben. Ontspannen ademhaling geeft je toegang tot een staat van kalm bewustzijn. Het is op deze momenten dat je een verbinding ervaart met je innerlijke zelf, je verbindt met het goddelijke…om je gedachten te kalmeren…om je vibratie te zuiveren. Door adem coaching te beoefenen kun je controle krijgen over je keuzes en een balans vinden tussen bewuste en onbewuste gedachten.

Bewustzijn is een keuze. We zijn ons allemaal bewust van de stille chaos die vlak onder de oppervlakte leeft en die roept om de aanzet tot verandering te zijn. Adem coaching houdt je ervan bewust te zijn dat de keuze altijd aan jou is! Adem coaching is een partnerschap tussen cliënt en coach. De cliënt laat zijn angsten toe zich te ontvouwen en de coach laat een veilige ruimte voor hun versterking en transformatie.

Lees meer

Chronische stress verminderen

Massage